Voorbereidingen De Mattheus Passie in volle gang!

10312847_10205099089906393_678787754033091522_n

Tango Extremo is alweer druk met de voorbereidingen van de aankomende Mattheus Passie. Tussen zaterdag 27 februari en maandag 28 maart zal deze bijzondere voorstelling 19 maal te zien zijn in theaters door het hele land en dat voor het derde achtereenvolgende jaar!

Deze aankomende editie zal anders zijn dan u van ons gewend was in voorgaande jaren. Wat gaat er precies veranderen?
Jan Rot, die voorheen de evangelist speelde en in die rol het hele verhaal vertolkte, zal er helaas niet bij zijn. Gelukkig hebben we voor hem een fantastische vervanger gevonden in acteur Peter Faber!
Peter bleek gelijk een ‘natural’! Een schot in de roos dus.
Onze vaste zangeres, Pearl Jozefzoon, is onlangs bevallen van een prachtige dochter, Naomi. Dit heeft haar doen besluiten om de helft van de voorstellingen te gaan spelen. Dit noodzaakte ons om samen met haar op zoek te gaan naar de perfécte vervanger. Dat was uiteraard geen eenvoudige opgave, maar bleek gelukkig ook niet onmogelijk!
De andere helft van de concerten zal gezongen gaan worden door de veelzijdige Russische mezzo Ekaterina Levental. Bariton Job Hubatka, zal zoals elk jaar wel alle voorstellingen met ons mee spelen. Wij zijn blij en vereerd dat we dit voorjaar met deze geweldige musici het podium mogen delen. Alvast inlezen in de solisten? Goed idee!

www.peterfaber.nl – www.pearljoan.com – www.ekaterina.nl – www.jobhubatka.nl