Het nieuwe seizoen!

2015 2016

We zitten nog middenin de zomer, maar achter de schermen zijn we alweer razend druk met alle voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. En er staat een hoop leuks op stapel! We gaan twee grote reprises spelen. De eerste is van de theatershow ‘Havana’ en de tweede is van de voorstelling ‘De Mattheus Passie’. Voor deze voorstelling hebben we dit jaar een andere verteller. Onze vertrouwde Jan Rot kon zich dit jaar niet vrijmaken voor de gehele serie en wordt daarom vervangen door niemand minder dan Peter Faber.

Peter Faber

We zijn blij hem in de familie te mogen verwelkomen. Onze eigen Pearl Jozefzoon, die tijdens de Mattheus de Maria vertolkt, zal dit jaar haar rol delen met de geweldige zangeres Sharon Kips. Verder zal bariton Job Hubatka ook weer tijdens de gehele serie te bewonderen zijn.

sharonkips-media01

Buiten deze voorstellingen gaan we een paar bijzondere ontmoetingen tegemoet waar we erg naar uitkijken! Zo zijn we op 29 oktober aanstaande te gast bij het fantastische Matangi kwartet in de serie ‘Music Pool’ in theater De Regentes. Een absolute aanrader. Dat is gelijk ook de enige keer, dus wees erbij! Later in het seizoen, in april hebben we het Kaja trio te gast uit Zweden. Drie topmusici op viool, accordeon en contrabas met wie we door Nederland zullen touren. Volgende maand vertrekken we voor een tournee door China en in februari maken we een lange trip met de Trans Siberië Express en zullen concerten geven door heel Siberië. Deze tour is nog druk in de planning maar alle andere concerten zijn inmiddels terug te vinden in de agenda op deze website.

Trans-Siberan-Railway

En last but not least komen er dit seizoen twee cd’s uit van de groep. In september komt de cd  “Havana” uit waarop alle zogenaamde hits van dit super leuke programma zijn opgenomen. Voor deze cd zijn een aantal gasten uitgenodigd die de cd een extra feestelijk tintje geven. In januari komt de live opgenomen cd “De Mattheus Passie” uit. De complete voorstelling op een dubbel cd!

HAVANA-FRONT-2-1